• ✔1-3 dagar leveranstid ✔ Fri frakt över 500 kr

Beard Shaper Wilderness (50 ml)

  • 199 kr
  • 100 kr

En Beard Shaper från Mr Bear Family som skapar en naturlig stadga som hjälper till att hålla skäggets form under hela dagen utan att tynga ner. Perfekt för din

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

En Beard Shaper från Mr Bear Family som skapar en naturlig stadga som hjälper till att hålla skäggets form under hela dagen utan att tynga ner. Perfekt för din vardagliga skäggstyling. Den mildrar rodnad, irritation, torr hud och ger skägget ett fylligare och mer voluminöst intryck. Om du använder produkten tillsammans med skäggolja och/eller skäggvax så använd shapern som en finisher för att ge stadga och struktur till skägget. Gjord av naturliga ingredienser med en härlig doft av böljande gröna ängar med en hint av lavendel och trä. Produkten innehåller Jojobaolja, Arganolja, Sheasmör och Trollhassel.


Pumpa ut en liten mängd lotion på dina fingrar. Gnid det mellan fingertopparna tills det är jämnt fördelat och lätt att applicera. Massera in, använd en kam, borste eller händerna för att skulptera ditt skägg. Det är enkelt att tvätta ut med hjälp av ljummet vatten och tvål.