• ✔1-3 dagar leveranstid ✔ Fri frakt över 500 kr

Plattborste för skägg och hår

  • 399 kr
  • 200 kr

En plattborste i rätt storlek för skägg och hår. Denna borste hjälper dig att räta ut och styla ditt skägg precis som du vill med anpassningsbar temperatur från

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

En plattborste i rätt storlek för skägg och hår. Denna borste hjälper dig att räta ut och styla ditt skägg precis som du vill med anpassningsbar temperatur från 150°C till 220°C. Passar perfekt för dig som har svårt att få skägget att lägga sig naturligt eller för dig som vill ha rakare skägg utan massa tovar och vilda strån. Plattborsten fungerar alldeles utmärkt till håret på huvudet som skägg.

- Trasselfri kabel som kan roteras 360°
- 3 temperaturinställningar för olika typer av skägg och hår
- LED-indikator som visar vilken temperatur som har valts

150°C: 2 LED-lampor
180°C: 3 LED-lampor
220°C: 4 LED-lampor

- Värms upp på endast 3 minuter
- CE-märkt

Mått: 20 x 3,5 cm
Effekt: 35 W
Laddkabelns längd: 2 m
Material: Värmebeständig plast, metall, PTC

För bästa resultat rekommenderar vi att du först tvättar skägget/håret med schampo. Torka sedan skägget/håret ordentligt så att det är helt torrt. Därefter kan du använda plattborsten genom att borsta med raka och långsamma drag. Upprepa tills du är nöjd. Använd sedan skäggolja och borsta in oljan med en skäggborste. Observera att du inte ska använda plattborsten efter att du har olja (eller andra produkter) i skägget eller håret för att inte bränna stråna.